Domov / Hlavná strana / Spoločnosť / Otvorený list predsedovi Matice: prestaňte poklonkovať klamárom

Otvorený list predsedovi Matice: prestaňte poklonkovať klamárom

marian_tkacPán Ing. M. Tkáč, predseda MS!

S hrôzou som si prečítal útočný a lživý príspevok redaktorky Pravdy L. Krbátovej, uverejnený 4.3.2014 pod názvom “Matica vydala text, ktorý haní Rómov”. Ak by chcela byť objektívna a pravdivá, tak by článok mal nadpis „Spoločnosti slovenskej inteligencie a Politologický odbor Matice slovenskej uverejnili text, ktorý haní asociálnych a kriminálnych Cigáňov“. A nielen ich, ale všetkých asociálov a kriminálne živly bez ohľadu na rasu, vierovyznanie, pohlavie, sexuálnu orientáciu, farbu pokožky a podobne, ktorý rozvracajú spoločnosť morálne i kriminálne. A nielen haní, ale analyzuje, navrhuje riešenia a vyzýva driemajúce slovenské štátne orgány ako aj spiace orgány EU na efektívne riešenie tohto ťaživého problému.

Ako garant konferencie som reagoval na jej nehanebné lži reakciou, ktorú som poslal uvedenej redaktorke ako aj celej redakcii a ktorú Vám pre informáciu prikladám. Nepredpokladám, že toto predtým neobjektívne a luhajúce žido-boľševické periodikum, ktorého terajšou metódou práce je pravicový boľševizmus a rozvrat slovenských národných a humánnych hodnôt, bude schopné diskusie na primitívne a ohlupujúco útočný článok.

Moja hrôza však ešte viac narástla, keď som si prečítal v Pravde 5.3.2014 Vašu reakciu „Dištancujeme sa od takéhoto postupu a vyvodíme z toho primerané dôsledky“. „Tkáč dodal, že text, ktorý vydalo politické oddelenie, sa prieči matičnej línii tolerancie a odmietania rasovej, náboženskej a politickej intolerancie“. Deviantnú virtuálnu realitu vytvára nielen táto prihlúpla redaktorka, ale čo je ešte horšie, aj predstaviteľ MS, celonárodnej organizácie, ktorá má byť ochrankyňou slovenských humánnych pozitívnych hodnôt.

Keďže som bol garantom konferencie, autorom príspevku o súčasnej nedovzdelanej a zaspatej slovenskej inteligencii, najmä tej z humanitných disciplín, kam patrí aj Vaša odborná kompetencia – ekonomika a ekonómia , ako aj zostavovateľ zborníka, ostro sa ohradzujem voči klamstvám a na nich postavenej Vašej zhubnej a pravde sa protiviacej reakcii.

To, že autorka článku primitívne vytrháva len časti výrokov z kontextu, je známa metóda z čias, keď nám vládla žido-boľševická strana, je prejavom nielen humánnej, ale aj odbornej zvrhlosti. Čo ma veľmi zaráža, je Vaša vrcholne skrivodlivá a nekompetentná reakcia, ktorá dáva predpokladať, že ste primitívne napadnutý text ani nečítali, čím ste sa postavili do pozoru pred deviantnou novinárkou a zaujali ste polohu dobrého vojaka Švejka „poslušne hlásim, že nápravu podľa Vašej žido-boľševickej vôle vykonám“ . Alebo ak ste ho čítali, spreneverili ste sa nielen humánnej, ale aj odbornej etike ako aj matičnej etike, ktorej vysokú latku nastavili jej prvý predseda i podpredseda. Z oboch zo zmienených možností vyplýva záver, že je to ľudské i odborné zlyhanie.

Rovnako zvrhlé je súhlasiť s takouto zvrhlosťou a reagovať v súlade s ňou. Je preto veľkou hanbou, ako hlboko poklesla humánna a odborná etika vrcholného predstaviteľa MS. Súdny, mravne a slovensky založený človek by abdikoval z takejto funkcie po uvedených hrubých faux paux.

Pán predseda, v zborníkovom príspevku o slovenskej inteligencii je prielom do slovenskej sociológie – inteligencia je rozdelená do piatich vrstiev vzhľadom na schopnosť prepracovať sa k podstate veci, javu, ako aj vzhľadom na dodržiavanie humánnej a odbornej etiky. Tých päť vrstiev predstavujú – intelektuál – príslušník najvyššej vrstvy, inteligent, polointeligent, pseudointeligent a lumpeninteligent – príslušník najnižšej vrstvy, ktorý popri ignorovaní vyššie zmienených troch charakteristík dosiahol najvyššiu schopnosť v trojhodnotovej stupnici schopností – schopný, veľmi schopný a všetkého schopný. .

Osoby, ktoré zvrhlo klamú alebo vedome prikrývajú zvrhlé klamstvo, patria do najnižšej vrstvy inteligencie – do lumpeninteligencie.

Je nešťastím pre národ, ak ho ovplyvňujú a riadia príslušníci lumpeninteligencie. A je ešte väčším nešťastím, ak sa v národe vyskytujú ľudia, ktorí volia do riadiacich funkcií lumpeninteligentov.

S pozdravom
Ján Dudáš
SKSI – klub Košice
predseda, 6.3.2014

O ::prop

3 komentáre

1. Co moze sudny clovek cakat od Tkaca, ktory bol v minulosti STBak? Taky clovek nemoze mat chrbtovu kost. A ked si k tomu clovek pripocita ako bol zvoleny (cela volba predsedu MS bola fraska, kde sa absolutne nedodrziavali stanovy) + povedal, ze sa vzda casti platu, pricom nepovedal ake ma prijmy (a kedze je na dochodku + ma prijmy z vydavatelstva Neografia), ale zrejme budu dost vysoke, tak sa mohol vzdat platu uplne. Ale to nenazranci, ktori maju stale malo, predsa nemozu urobit. Ja sa v podstate cudujem, ze ti normalni clenovia, ktori v MS este zostali, tak neurobia puc, a nevycistia Augiasov chliev od zradcov myslienky typu Tkac. Ludia ako Tkac su dosadeni agenti, ktorych cielom je rozlozit uzitocne organizacie zvnutra.

• Ano, všetko je tak ako hovoríš.

“ Ja sa v podstate cudujem, ze ti normalni clenovia, ktori v MS este zostali, tak neurobia puc, a nevycistia Augiasov chliev od zradcov myslienky typu Tkac.“

Nečuduj sa, tzv. „normálni“ sú zbabelí a prihorení IDIOTI, jedno kde na svete
      a v akej oblasti činnosti.
      Nechápu, že ich PSYCHOPATI manipulujú, sú na to jednoducho blbí a zbabelí.

2. Nie je tento Tkac nejako prepojeny na Tkaca zo zlodejskej skupiny JaTY ? Ked tu citam, ze tento je byvaly estebak, tak by mi spojitost so zlodejmi z JaTY prislo ako logicke..